Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä

Haluaisitko oppia jatkuvan suorittamisen sijaan elämään hetkessä ja kehittämään sisäistä puhettasi itsellesi armollisemmaksi? Haku avoinna nyt Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kirjallisuusterapeuttiseen kasvuryhmään. Kasvuryhmä tapaa vuoden ajan, joista ensimmäinen kerta on yksilötapaaminen. Silloin teemme yhdessä sinulle henkilökohtaisen kasvunkarttasi.

Kasvuryhmä kokoontuu vuoden aikana yhteensä kahdeksan kertaa. Ennen kuin päätämme kasvuryhmän yhteisesti on sinulla toinen yksilötapaaminen kanssani, jolloin pääset myös henkilökohtaisesti kahden kesken tarkastelemaan kasvunkarttaasi. Saat vuoden aikana sekä kasvuryhmän että minun tukeni matkalla Suorittajasta hetkessä eläjäksi!

Kasvuryhmä käynnistyy kun ryhmään hakee vähintään neljä kasvuryhmäläistä. Kasvuryhmään otetaan maksimissaan 6 ihmistä/ ryhmä. Kirjallisuusterapeuttisessa kasvuryhmässä pääset syventämään itsetuntemustasi ja käytät kirjoittamista omalla tavallasi tukenaan kasvuasi. Mitään erityistaitoja kirjoittamisen tai minkään muunkaan taidon suhteen ei tarvita.

Kasvuryhmä antaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle katsomaan itseäsi uusista näkökulmista ja löytämään armollisempaa asennetta itseäsi kohtaan. Saat ikään kuin mahdollisuuden kasvaa omaan mittaasi, lempeässä ja hyväksyvässä ilmapiirissä, minun ja kasvuryhmäläisten kanssa. Ajattelen, että uusien lähestymistapojen omaksuminen osaksi omaa ajattelua kaipaa aikaa. Tämän vuoksi kasvuryhmä on suunniteltu aikataulullisesti väljäksi, jotta ehdit omassa arjessasi soveltaa osaamistasi.

Kuva: Miina Savolainen

Kasvuryhmän koko: 4-6 henkilöä

Paikka: UnelmaRatkaisun toimitila Rautpohjassa Jyväskylässä (Syrjälänkatu 11 A, 40700 Jyväskylä)

Hinta: 1050 €, sisältäen kaksi yksilötapaamista 60 min (arvo 335 €) ja kahdeksan 120 min kasvuryhmän kanssa tapaamista. Hinta voimassa vuoden 2024 aikana alkaneisiin kasvuryhmiin.
- kasvuryhmä maksetaan joko yhdessä osassa kasvuryhmän alkaessa tai mahdollisuus maksaa myös:

  • 2. erässä sisältäen laskutuskulut 2 x 525 €, kokonaishinta 1050€ (sis.alvin 24%)
  • 12.erässä kuukausittain sisältäen laskutuskulut 90 €/kk, kokonaishinta 1080 €.

Sovimme jokaisen alkavan kasvuryhmän kanssa yhdessä tapaamisajat ja myös tämä vaikuttaa kasvuryhmää kootessa millaisina hetkinä sinun on mahdollista osallistua kasvuryhmään. Ajat sovimme yhdessä kasvuryhmän kanssa heti ensimmäisellä tapaamisella. Pääset siis vaikuttamaan tapaamisaikoihin.  

Kasvunryhmän ohjaaja:

Kuva: Miina Savolainen

HAKUOHJEET:

Lähetä minulle sähköpostia: marika@unelmaratkaisu.fi
ja otsikoi postisi Suorittajasta hetkessä eläjäksi- kasvuryhmään ilmoittautuminen.

Kerrot sähköpostissa vapaamuotoisesti mikä sinussa saa tässä kohtaa elämääsi hakemaan kasvuryhmään ja millaisia mahdollisia odotuksia, kysymyksiä, sinulla on kasvuryhmää kohtaan.

Kerro alustavasti kuinka pystyt sitoutumaan tapaamisiin; millaiset kellonajat ja päivät sopivat sinulle. Kasvuryhmät kokoontuvat arkisin joko aamu/aamupäiväryhmänä (klo: 8-12 välillä) tai päivä/iltapäiväryhmänä (klo: 14-18 välillä). 

Kerrothan jos sinulla on jotain erityistoiveita kasvuryhmän suhteen, jotta sinun olisi luottavainen mieli liittyä osaksi kasvuryhmää. Huom! esim. sosiaali-ja terveysalalla työskenteleville mahdollisuus järjestää oma ryhmä.


Vastaan sinulle henkilökohtaisesti ja  kun näyttää, että kasvuryhmä olisi muodostumassa kutsun sinut yksilötapaamiseen.
Pääset ennen kasvuryhmän alkamista käymään omaa elämäntilannettasi kanssani läpi ja teemme henkilökohtaisen kasvunkarttasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on mitä tahansa kasvuryhmään liittyvää kysyttävää!

Kasvuryhmään jatkuva haku!

Elokuussa 2024 seuraava mahdollinen ajankohta, jolloin ryhmä voisi käynnistyä
mikäli kasvuryhmään on hakenut vähintään neljä ihmistä!

Haluaisitko oppia jatkuvan suorittamisen sijaan
elämään hetkessä ja kehittämään
sisäistä puhettasi itsellesi armollisemmaksi?

Kuva: Miina Savolainen