KÄYTTÖEHDOT

UnelmaRatkaisun tietosuojaselosteen löydät täältä ja erillisen evästekäytännön täältä!

 Noudatamme kaikessa toiminnassamme tarkasti yksityisyydensuojaa. Lähetämme sinulle markkinointisähköposteja vain, mikäli olet meiltä nimenomaisesti tilannut uutiskirjeen tai jonkin tarjoamamme oppaan tai videon.

 Tämä kurssisivusto toimii UnelmaRatkaisun ( y-tunnus 2509977-2) verkkosivujen alaisuudessa.

 UnelmaRatkaisu  myy tuotteita ja palveluita kuluttajille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Asiakkaalla on oikeus käyttää verkkokursseja ja e-kirjoja sekä osallistua etäopetukseen ja maksullisiin webinaareihin näiden sopimusehtojen mukaisesti.

ASIAKKAAN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

Asiakas vastaa siitä, että hän ei UnelmaRatkaisun palveluita käyttäessään aiheuta häiriötä palvelun muille käyttäjille eikä loukkaa muiden käyttäjien oikeuksia, kunniaa tai loukkaa UnelmaRatkaisun tai kolmansien osapuolien oikeuksia. Mikäli opiskelija osallistuu UnelmaRatkaisun yhteisöihin omilla kysymyksillään tai kommenteillaan, häneltä edellytetään korrektia käytöstä ja kieltä. Mikäli näitä ehtoja loukataan, asiakas voi yhden varoituksen jälkeen menettää opiskeluoikeutensa. Asiakas vastaa UnelmaRatkaisun palveluiden käytöstä aiheutuvista kustannuksista ja käyttömaksuista. Asiakas vastaa oman tietokoneensa ja tietoliikenneyhteytensä suojauksesta. Asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa käyttäjätunnustaan ja salasanaansa muiden käyttöön ja mikäli näin käy, UnelmaRatkaisulla on oikeus varoittamatta sulkea asiakkaan tili. Mikäli asiakas huomaa käyttäjätunnuksensa ja/tai salasanansa päätyneen mahdollisesti vääriin käsiin, asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa siitä viipymättä UnelmaRatkaisulle. Asiakas vastaa mahdollisen riittämättömän tietoturvansa aiheuttamista seurauksista sekä verkkoon tahallaan tai tuottamuksellisesti aiheuttamiensa virusten tai muiden haitallisten toimintojen aiheuttamista kuluista.

Verkkokurssien opiskeluoikeus koskee yhtä henkilöä, ellei toisin ole kirjallisesti sovittu ja hankittu opiskeluoikeutta useammalle henkilölle. Asiakas vastaa palveluun jättämistään ja mahdollisesti muihin tietoliikenneverkkoihin levinneistä teksteistä, kuvista, musiikista, ohjelmista, tiedoista, tilauksista ynnä muista vastaavista toiminnoista ja niiden tekijän-, tavaramerkki-, patentti- ja muista immateriaalioikeuksista, näiden lupien hankkimisesta ja kustannuksista, muusta laillisuudesta sekä niihin kohdistuvien rikkomusten aiheuttamista seuraamuksista ja vaateista. Jos UnelmaRatkaisun tuotteita tai palveluita käytetään tarkoituksella lain tai hyvän tavan vastaiseen toimintaan ja mikäli se vahingoittaa UnelmaRatkaisua tai sen mainetta, asiakas vastaa kaikista aiheutuneista vahingoista.

UNELMARATKAISUN VELVOLLISUUDET

 UnelmaRatkaisulla on oikeus tuottaa palveluita parhaaksi katsomallaan tavalla sekä oikeus muuttaa niiden sisältöä ilman erillistä ilmoitusta. Myynnistä poistettujen tuotteiden sisällön uudelleenlataus ei välttämättä ole mahdollista. UnelmaRatkaisu pyrkii kertomaan asiakkailleen asiakasrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen tuotteiden ollessa poistumassa. UnelmaRatkaisun vastuu ei ulotu kolmannen osapuolen toimintaan.

 UnelmaRatkaisu ei vastaa asiakkaan palvelun käyttämiseen tarkoitettujen laitteiden tai ohjelmien toimivuudesta ja yhteensopivuudesta. UnelmaRatkaisu ei vastaa sen kautta tavoitettavien muiden palveluiden sisällöistä tai niiden toimivuudesta tai muista ominaisuuksista. UnelmaRatkaisulla on oikeus viivytyksettä ja ilman etukäteisilmoitusta keskeyttää sellaisen palvelun tuottaminen sekä poistaa materiaali, joka rikkoo voimassa olevaa lainsäädäntöä, näitä sopimusehtoja sekä hyviä tapoja, mikä sisältää UnelmRatkaisun palveluiden käyttämiseen rasistiseen tai vähemmistöjen oikeuksia tai kunniaa loukkaavaan toimintaan.

UnelmaRatkaisu voi vaihtaa asiakkaan käyttäjätunnuksen ja salasanan ilmoittamalla muutoksista asiakkaalle. UnelmaRatkaisu vastaa vain välittömistä vahingoista, jotka asiakkaalle ovat muodostuneet käyttämällä UnelmaRatkaisun tuottamia palveluita. UnelmaRatkaisu ei vastaa mahdollisesti asiakkaalle välillisesti tai epäsuorasti aiheutuvista vahingoista. UnelmaRatkaisu ei myöskään vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat ylivoimaisista esteistä,UnelmaRatkaisun tarjoamista maksuttomista palveluista, vähäisistä vioista tai puutteista tai muiden (asiakkaan tai kolmansien osapuolien) vastuulla olevista asioista.

TIETOSUOJASELOSTE

UnelmaRatkaisun tietosuojaseloste on luettavissa UnelmaRatkaisun toimitilalla Syrjälänkatu 11 A, 40700 Jyväskylä. Se on luettavissa myös UnelmaRatkaisun verkkosivuilla.

TEKIJÄOIKEUDET JA IMMARETIAALIOIKEUDET

UnelmaRatkaisun palveluiden, niihin liittyvien tuotteiden ja sisältöjen tekijänoikeudet samoin kuin muut oikeudet kuuluvat UnelmaRatkaisulle.  UnelmaRatkaisun tuottamat verkkokurssit ja e-kirjat sekä niiden sisällöt on tarkoitettu vain asiakkaan (yhden henkilön) omaan käyttöön. Niitä ei saa kopioida, niistä ei saa jakaa tai lainata pientäkään osaa tai esittää sellaista julkisesti. Kurssien tai e-kirjojen kopioiminen, siirtäminen, jakaminen tai tallentaminen muuhun muotoon kokonaan tai pieneltäkin osin on kiellettyä. Näiden oikeuksien rikkominen johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin ja rikosvastuuseen. Tekijänoikeuksien suojaamiseen ja ostetun sisällön kopiointikiellon varmistamiseen käytetään mahdollisesti teknistä suojausta, jota asiakas ei saa poistaa. Jo suojauksen poistaminen voidaan määritellä laittomaksi ja luvattomaksi käytöksi, joka johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin ja rikosvastuuseen.

YHTEYSTIEDOT

Tmi UnelmaRatkaisu
Marika Hopeakoski
Syrjälänkatu 11 A, 40700 Jyväskylä
marika@unelmaratkaisu.fi
040- 7251239


TILAAMINEN

Tällä hetkellä maksullisille UnelmaRatkaisun verkkokursseille ilmoittautuminen tapahtuu liittymällä kunkin kurssin ennakkoilmoittautumis-lomakkeelle, jonne syötetään nimi-ja sähköpostitiedot. Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu vastaamalla tämän jälkeen sähköpostiin tulleeseen viestiin, jossa pyydetään antamaan tarkemmat maksutiedot ( koko nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja sähköpostiosoite). UnelmaRatkaisu lähettää sinulle sähköpostitse verkkokurssin laskun Ropo Capitalin kautta. Verkkokurssin maksamiselle saat 14 päivää maksuaikaa ja tämän ajan voit tutustua verkkokurssin sisältöön. Mikäli olet jostain syystä tyytymätön palvelun sisältöön, ilmoita siitä 14 vuorokauden sisällä Unelmaratkaisulle sähköpostitse marika@unelmaratkaisu.fi. Tämän jälkeen laskusi ja oikeutesi käyttää verkkokurssia mitätöidään. Voit siis tutustua kurssin sisältöön ja varmistua sisällön laadusta ennen maksun suorittamista. Ropo Capital huolehtii maksun perille saapumisesta UnelmaRatkaisulle ja tarvittaessa lähettää verkkokurssin ostajalle maksumuistuksia, johon lisäävät omat perintäkulunsa. Palvelun ostaessasi sitoudut Ropo Capitalin laskutus-ja perintäkäytännöihin. Maksumuistutusten jälkeen lasku menee Ropo Capitalin perintään. UnelmaRatkaisulla on oikeus perua käyttöoikeutesi verkkokurssin käyttöön mikäli maksu ei saavu 30 vuorokauden sisällä laskun saapumisesta.

TOIMITUS

Pääsy verkkokurssille tapahtuu kunkin verkkokurssin yhteydessä olevan päivämäärän mukaisesti. Verkkokurssille ei siis pääse välittömästi osallistumaan, koska UnelmaRatkaisu liittää tällä hetkellä käsin kaikki asiakkaat kursseille. Verkkokurssit alkavat vain muutaman kerran vuoden aikana ennaltasovittuna ajankohtana.

Ladattavien tuotteiden toimitus ( ilmaisoppaat) tapahtuu välittömästi liityttyäsi sähköpostilistalle.  Asiakas saa sähköpostiinsa ohjeet tuotteen lataamisesta.

Ennakkomyyntitilanteessa asiakas saa sähköpostiinsa tiedot kurssin alkamisajankohdasta. Asiakkaan tulee varmistua ennen ostoa, että hänellä on tekniset mahdollisuudet joko lukea e-kirjoja tai osallistua verkkokurssille. Ongelmatilanteissa asiakkaan on oltava yhteydessä UnelmaRatkaisun asiakaspalveluun.

PERUUTUS JA PALAUTUS

 Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain 14 vuorokauden peruuttamisoikeus myös sähköiselle tuotteelle. Peruutus- ja palautustilanteessa asiakkaalle lähetetty lasku mitätöidään.

 Copyright @ UnelmaRatkaisu. Kaikki oikeudet pidätetään.

Terms and Conditions

By accessing this website hosted in Zenler.com, you are agreeing to be bound by these web site Terms and Conditions, all applicable laws and regulations, and agree that you are responsible for compliance with any applicable local laws. If you do not agree with any of these terms, you are prohibited from using or accessing this site. The materials contained in this web site are protected by applicable copyright and trade mark law.

Terms

Permission is granted to use the materials on Companies web site for personal, non-commercial transitory viewing only. This is the grant of a license, not a transfer of title, and under this license you may not:

  • a) modify or copy the materials.
  • b) use the materials for any commercial purpose, or for any public display (commercial or non-commercial).
  • c) attempt to decompile or reverse engineer any software contained on Companies web site.
  • d) remove any copyright or other proprietary notations from the materials.
  • e) transfer the materials to another person or 'mirror' the materials on any other server.

This license shall automatically terminate if you violate any of these restrictions and may be terminated by Company at any time. Upon terminating your viewing of these materials or upon the termination of this license, you must destroy any copied/downloaded materials in your possession whether in electronic or printed format.

Disclaimer

The materials on Companies web site are provided 'as is'. Company makes no warranties, expressed or implied, and hereby disclaims and negates all other warranties, including without limitation, implied warranties or conditions of merchantability, fitness for a particular purpose, or non-infringement of intellectual property or other violation of rights. Further, Company does not warrant or make any representations concerning the accuracy, likely results, or reliability of the use of the materials on its Internet web site or otherwise relating to such materials or on any sites linked to this site.

Limitations

In no event shall Company or its suppliers be liable for any damages (including, without limitation, damages for loss of data or profit, or due to business interruption,) arising out of the use or inability to use the materials on Companies Internet site, even if Company or a Company authorized representative has been notified orally or in writing of the possibility of such damage. Because some jurisdictions do not allow limitations on implied warranties, or limitations of liability for consequential or incidental damages, these limitations may not apply to you.

Revisions and Errata

The materials appearing on Companies web site could include technical, typographical, or photographic errors. Company does not warrant that any of the materials on its web site are accurate, complete, or current. Company may make changes to the materials contained on its web site at any time without notice. Company does not, however, make any commitment to update the materials.

Links

Company has not reviewed all of the sites linked to its Internet web site and is not responsible for the contents of any such linked site. The inclusion of any link does not imply endorsement by Company of the site. Use of any such linked web site is at the user's own risk.

Site Terms of Use Modifications

Company may revise these terms of use for its web site at any time without notice. By using this web site you are agreeing to be bound by the then current version of these Terms and Conditions of Use.

Governing Law

Any claim relating to Companies web site shall be governed by the laws of the State of New York without regard to its conflict of law provisions.

As an Instructor, You represent, warrant, and covenant that: No Submitted Content shall infringe or misappropriate any intellectual property right of a third party. But, if instructor use HEVC compression, it's the instructor's responsibility to pay the royalties to the MPEG-LA, the owner of HEVC patents as appropriate.

Privacy Policy

Read more on Privacy Policy here.

Cookie Policy

Read more on Cookie Policy here.

Copyright @ UnelmaRatkaisu. All rights reserved

UnelmaRatkaisu - Powered By Zenler